Ons verhaal

Tesmiem

Het verhaal

Tesmiem realiseerde tijdens de coronacrisis hoe belangrijk het is voor kleine bedrijven om een online aanwezigheid te hebben. Veel kleine ondernemers hadden namelijk geen website om hun merk te kunnen adverteren, wat een groot nadeel was tijdens deze moeilijke tijd.

Dit was de aanleiding voor de oprichting van Tesmiem, een bedrijf dat kleine ondernemers helpt om een professionele en effectieve website te creëren. De oprichter wilde zijn passie voor ondernemerschap en technologie combineren om kleine bedrijven een platform te geven om zichzelf te presenteren en groeien.

Met Tesmiem krijgen kleine ondernemers de kans om een online aanwezigheid te creëren die hun merk op een positieve manier presenteert en hen helpt om meer klanten te bereiken. Dankzij de expertise en toewijding van Tesmiem, kan een ondernemer zich richten op het runnen van hun bedrijf, terwijl Tesmiem zorgt voor een website die hen ondersteunt in hun groei.

Ben jij een kleine ondernemer en heb je hulp nodig bij het creëren van een effectieve online aanwezigheid? Tesmiem staat klaar om jou te helpen.

Reda Eradus

Oprichter Tesmiem

Open chat
1
💬 Hulp nodig? 😊
Scan the code
Hoi! 👋

Kunnen we je helpen?